BOLÇİ'DEN HABERLER

  • Aralık 09, 2021

    Şekersiz Çikolata Diye Bir Şey Var Mı?

     

    Günümüzde daha az şeker tüketimi ile ilgili bir eğilim vardır. Özellikle sağlıklı bir şekilde beslenmek isteyen kişiler şekersiz çikolata türlerini tercih ederek mükemmel bir deneyim elde edebilir.

    Diyet çikolata
  • Aralık 07, 2021

    Nişan Çikolatası Seçimi Nasıl Olmalıdır?

     

    Nişan Çikolatası; Kız isteme ve nişan seromonilerinin en çok dikkat edilmesi gereken konularından biri çikolata seçimidir. Söz veya nişanda çikolatası götürme geleneği geçmişte tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye düşünülmüş ve zamanla nişan çikolatası götürmek gelenek haline gelmiştir.

    Nişan çikolatası, çikolata
  • Nisan 04, 2021

    Her Duruma Uygun Hediye: Çikolata!

     

    Çikolatanın mutluluğa olan etkisi yadsınamaz. Her duruma ve her güne uygun hediye seçeneği olan çikolatalar, tasarımla zenginleştirildiğinde şaha kalkıyor. Bolçi Çikolata olarak bizler de çikolata konusunda biraz şaha kalkmış olabilir, sizlere bağımlılık yaratacak lezzetler hazırlamış olabiliriz.
     

    Çikolata Gönder
  • Mart 16, 2021

    Çikolata Siparişiniz için En Lezzetli Çikolata Çeşitleri

     

    İnsana mutluluk veren ve yerken kendini özel hissettiren, keyiflendiren çikolatalar, hediye olarak geldiğinde, daha da özel ve anlamlı oluyor. Bu nedenle çikolata siparişi vermek için sadece özel günleri beklemeyin, içinizden gelen her an sevdiğiniz insanları mutlu etmek için Bolçi Çikolata ile tanışın. Bolu çikolatası çeşitlerini sizlere en özel sunumlarla ulaştıran Bolçi, çikolata siparişi verdiğinizde beklentilerinizi karşılamayı başarıyor.

    Hediyelik Çikolata, Çikolata Gönder, Çikolata Siparişi
  • Ağustos 26, 2022

    Hediyelik Çikolata: En Anlamlı Hediye

     

    Bayramların ve özel günlerin tercih edilen çikolataları arasında hediyelik çikolata çeşitleri gelir. Her zaman birçok kişiyi geçmişe götüren hediyelik çikolatalarımız, müşterilerimizin severek tükettiği çikolatalarımız arasındadır. Birden çok çeşidinin olduğu hediyelik çikolatalarımız, çikolata severlerin ilgisini çekmeye ve Bolçi ailesinin vazgeçilmez lezzetleri arasında olmaya devam ediyor!

    Hediyelik Çikolata
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR