En Özel Hediye: İsimli Çikolatalar ile Tatlı Mesajlar!

isimli-cikolata

İsimli Çikolatalar ile Tatlı Mesajlar!

 

Sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz ne kadar çok özel gün var, öyle değil mi? Sizde bu önemli günleri değerlendirmek ve sevdiğiniz insanlara özel hediyeler armağan etmek istemez misiniz? Bolçi’de en güzel hediye: İsimli çikolatalar ile verilen tatlı mesajlar! Ayrıca isimli çikolata bebek kutlamaları, isteme, nişan vb. organizasyonlarınızda da size eşlik edecek harika bir tat! Peki yalnızca bu kadar mı? Elbette hayır! 
O halde siz verebileceğiniz tatlı mesajlarla düzenlenmiş harf çikolata kategorisini incelemeye başlamadan önce, biz sizin için bu konuyu biraz daha detaylandıralım.

 

İsimli Çikolatalar Nerede Kullanılır?

 

Harf çikolata ya da bilinen diğer adıyla isimli çikolata, bütün duygularınızı aktarabileceğiniz harika bir iletişim yöntemidir. Elbette aynı zamanda muhteşem bir lezzet ve yoğun bir çikolata türüdür. Bolçi farkıyla isimli çikolatalar sütlü, bitter veya beyaz çikolata seçenekleriyle çeşitlendirilir. Bu sayede hem lezzet hem de estetik açıdan kusursuz bir hediye elde edersiniz. Bir düşünün: Alt tabanda yoğun ve yumuşak bir sütlü çikolata, üzerinde ise mesajınızı ilettiğiniz beyaz çikolata… Ne harika bir lezzet ve ne muazzam bir görüntü, öyle değil mi?  Peki ama bu armağanları nerelerde kullanabilirsiniz?
Aslında bu ortamları ve özel günleri saymakla bitirebilir miyiz, pek emin değiliz. Fakat gelin, hep birlikte birkaçından bahsedelim:

  • Anneler günü
  • Babalar günü
  • Öğretmenler günü
  • Sevgililer günü
  • Yıldönümleri
  • Doğum günleri
  • İsteme, nişan vb. organizasyonlar
  • Bebek doğumları ve babyshower partileri
  • Yeni iş ve başarı kutlamaları
  • Özür ve tebrik ve geçmiş olsun mesajları

Bir de sebebe ihtiyaç duymadan, sadece içinizden gelen hediyeler var ki en tatlı ve beklenmedik sürprizler de bunlardır. Bazen birine seni seviyorum demek için nedene ihtiyacınız yoktur. İşte böyle anlarda söylemek istediklerinizi sizin yerinize söyleyen, lezzetli bir çikolataya ne dersiniz? Sizin yerinize konuşan bir çikolata fikri kulağa tatlı geliyor olsa gerek! Yanı sıra Bolçi’de isimli çikolata kutusu da en çok dikkat edilen konulardan bir tanesidir. Çünkü bizler sadece lezzete değil, estetiğe de önem veriyoruz! Tatlıyı tatlı yapanın yalnızca damağa değil göze de hitap etmesi olduğunu biliyor, sizin için harika tasarımlar üretiyoruz. Kırmızının, insanları hareket geçiren ve enerji veren bir renk olduğunu biliyor muydunuz? İşte bu yüzden, Bolçi harf çikolatalarının tamamını kırmızı ve göz alıcı kutularda sizinle buluşturuyor!

seni seviyorum harf çikolata

İsimli Çikolatalar ile Verilebilecek Tatlı Mesajlar Nelerdir?

 

İsimli çikolata etiketi üzerinde Bolçi yazınca daha özel! Çünkü Bolçi’de çikolataları konuşturarak verebileceğiniz birbirinden şahane mesajlar var! Üstelik Bolçi’de bu mesajların hiçbiri bütçenizi aşmayacak. Çünkü Bolçi ailesi olarak, Özel günlerinizi taçlandırabilmek adına isimli çikolata fiyatları konusunda da yanınızdayız!
Öyleyse artık tüm bu detayları boş verelim ve harf çikolatalarımızla verebileceğiniz tatlı mesajlar nelermiş, bunları inceleyelim:
 

  • İsimli çikolata isteme veya diğer özel günlerinizde kullanabileceğiniz; “Seni seviyorum” yazılı mesajları, 13’lü veya 22’li olacak şekilde tercih edebilirsiniz. Yanı sıra “Biricik Aşkım”, “Hayatımın Anlamı” , “Kalbimin Tek Sahibi” , “Birtanem” veya “Aşkların En Güzeli” gibi diğer romantik seçenekleri de değerlendirebilirsiniz
  • İsimli çikolata bebek kutlamalarında da yanınızda olabilir. Babyshower veya doğum sonrası kutlamaları gibi organizasyonlarda hediye olarak; “Annelerin En Tatlısı” , “Babaların En Tatlısı” veya “Tebrikler” gibi mesajlarla bezeli çikolatalar götürebilirsiniz.
  • Aynı zamanda atlatılan sağlık sorunlarından sonra hasta ziyaretlerine götürebileceğiniz veya direk sevdiklerinize gönderebileceğiniz, “Geçmiş Olsun” mesajını da unutmayalım.

Bolçi çikolataları ile verebileceğiniz tatlı mesajlar yalnızca bu kadar mı? Elbette, hayır!

  • Tüm bunların yanı sıra; anneler günü, babalar günü, öğretmenler günü, sevgililer günü veya doğum günleri gibi diğer özel anlarda da yanınızda olabilecek mesajlar var! Bu çikolatalar ise “Canım Öğretmenim” , “Canım Annem” , “Canım Babam” , “İyi ki varsın” , “İyi ki Doğdun” veya “Mutlu Yıllar” gibi birbirinden özel mesajlardan oluşuyor.
  • İş veya başarı kutlamalarınızda da “Tebrikler” , “Başarılar Dilerim” veya “Yeni İşinde Başarılar” gibi diğer mesajları tercih edebilirsiniz.

Bolçi ile özel ambalaj ve kutularındaki harf çikolatalarımız hem sevdikleriniz hem de sizler için üretildi. Şık, lezzetli, kaliteli ve özgün hediyeler için diğer Bolçi çikolatalarının bulunduğu hediyeler kategorisine bakmayı da unutmayın! Bolçi ailesi olarak; yıllardır sürdürdüğümüz kalitemiz ve tecrübemizle her daim yanınızda olabilmek adına buradayız!

 

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:

Sevgilinizi Mutlu Etmenin En Tatlı Yolu: Çikolata Kutuları

Hediyelik Çikolata Siparisi

Nişan Çikolatası Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

 

Bizi İnstagram'dan TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

 

Etiketler: En Özel Hediye: İsimli Çikolatalar ile Tatlı Mesajlar! - Bolçi Çikolata - Çikolata
Ekim 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR