Hediyelik Çikolata Siparisi

Hediyelik Çikolata

Hediyelik Çikolata Siparisi

 

Hediyelik çikolata siparişi verip sevdiklerinzi ansızın mutlu etmek, sizi de bir o kadar mutlu edecektir. Hediye çikolata vermenin kökleri Aztek ve Mayalara kadar uzanıyor. Tanrıların insanlık için yeryüzüne kakao çekirdekleri gönderdiği düşünülen bu dönemde çikolata hediye etmek kutsal olmaya başlamıştı bile.

Günümüzde hediyelik çikolataları fiyatları değişiklik gösterse de hediyelik çikolata siparişi elit bir zevktir, herkesin ulaşabileceği tadını çıkarabileceği sayılı lükslerdendir. Sevgiliye, eşe, arkadaşa özel günlerde veya sadece yüzlerinde bir gülümseme görmek için bile hediyelik çikolata siparişi verebilirsiniz.

Bir arkadaşınız terfi etti veya yeni bir işe girdi diyelim. Bu heyecanlı ve belki başlarda biraz stresli günlerde arkadaşınızı mutlu etmenin en lezzetli yolu çikolata hediye etmek olabilir. Veya sevgilinizin canı sıkkın, zor bir gün geçirdi; ona hediyelik çikolata kutusu gönderip harika bir sürpriz yapabilirsiniz. Bunun gibi doğum günü, nişan, söz, kız isteme, doğum gibi kutlama günlerinde özenle seçeceğiniz bir hediyelik çikolata veya ülkemizde önemsenen bayramlarda bayram çikolatası bu mutlu günleri şenlendirecek, güne renk katacaktır.

 

Hediyelik Çikolata Sepeti

 

Hediyelik çikolata sepeti veya hediyelik çikolata kutusu geleneği Cadbury şirketinin ilk çikolata kutusunu yarattığı 1853 yılına kadar uzanıyor. Sevgililer gününün hediye tatili olarak artan popülaritesinden de yararlanan şirket, çekici desenli kutularda çikolata satmaya başladı. Böylece bugün çok iyi bildiğimiz hediyelik çikolata sepeti akımı başladı.

Hediye vermek zaten başlı başına ince bir düşünce iken, hediyenin ambalajlı olması bu durumu daha da keyifli, heyecanlı ve özenli kılıyor. Bugün de hediyelik çikolata sepeti aldığımız kişinin bu düşünülerek verilmiş hediyeden memnun olması kaçınılmaz. Farklı tasarım kutular ve içinde lezzetli çikolatalar sahibini kesinlikle mutlu edecektir.

 

Hediyelik Çikolata Fiyatları

 

Hediyelik çikolata almaya karar verdiniz fakat hediyelik çikolata fiyatları konusunda hiçbir fikriniz yok; bu biraz endişe verici olabilir. Fakat günümüzde her üründe olduğu gibi hediyelik çikolata konusunda da ürün gamı çok geniş ve her bütçeye uygun çikolata var.

Bütçenizi yormayacak ama karşı tarafı da memnun edecek hediyelik çikolata fiyatları için öncelikle detaylı bir araştırma yapmanız gerekecek. Bu araştırma için saatlerinizi günlerinizi harcamak istemiyorsanız tavsiyemiz öncelikle konsepte karar vermeniz. Çok ciddi, resmi bir amaç için mi hediyelik çikolata alıyorsunuz; esprili, eğlenceli bir amaç için mi yoksa bir kutlama için mi? Günümüzde bu tür kategorilere özel hazırlanmış yüzlerce seçenek bulabilir ve hediye olarak tercih edebilirsiniz.

 

Hediyelik Madlen Çikolata

 

Günümüzde en çok tercih edilen madlen çikolata geçmiş zamanlardan beri tercih edilen zamansız bir lezzettir. Hediyelik madlen çikolata farklı seçenekleri estetik açıdan hem de damak zevki açısından hediyelerin vazgeçilmezidir.

Hediyelik madlen çikolata kutlamaların da vazgeçilmezidir. Birçok mutlu günün neşesini lezzeti ile ikiye katlayacağı gibi farklı tasarım bir kutu çikolata ile gitmek de göz alacaktır. Sadece kutlamalarda değil resmi görüşmelerinizde, müşterilerinize isterseniz madlen çikolata buraya da yakışacak bir lezzettir.

Nişan, söz, kız isteme gibi geleneklerimiz için de ev sahibine hediyelik madlen çikolata alarak gitmek, bu tatlı telaşların güzel mutlu anılara dönüşmesi için heyecan verici aracıları olacaktır. Böyle özel günlerde çikolatanın özel bir değer vardır. Tabi bunun için bu günlere özel hediyelik çikolataları tercih etmelisiniz. Peki bu hediyelik çikolata çeşitleri nelerdir? Yazımızın devamında bu çeşitlere birlikte göz atalım.

 

Hediyelik Çikolata Çeşitleri

 

Hediyelik çikolata çeşitleri içerisinde ilk akla gelen sevgiliye hediye edilen çikolatalardır. Çünkü bir kutu hediyelik çikolata Azteklerden bu yana aşkın bir işareti, romantizmin bir sembolüdür. Bu sebeple çikolata yüzyıllardır kutlama günleri ile bağlantılıdır.

1861’de Cadbury şirketi, Viktorya döneminin süsleme düşkünlüğünden yararlanarak çikolatalardan oluşan "Fantezi Kutular"ı piyasaya sürdü. Kutunun içinde, yoğun bir şekilde dekore edilmiş bir kapağın altında, badem ezmesi, çikolata aromalı ganaj ve meyveli kremalarla doldurulmuştur. Eğer sizde bu tarz bir hediye çikolata siparişi vermek istiyorsanız spesiyal çikolata veya tablet çikolatayı tercih edebilirsiniz. Cadbury şirketi tarihte ilk olarak sevgililer günü ile çikolatayı birleştiren şirkettir. Günümüzde hala sevgililer gününde sevdiğimize hediyelik çikolata kutusu verme alışkanlıkları devam etmektedir.

Hediyelik çikolata çeşitleri içinde diğer yaygın olan da kutlamalardır. Özellikle doğum günü kutlamalarında tatlı yemek, pasta yemek çok eskiden beri alışkanlıktır. Bazen sevdiklerimize uzak kalır ve bir kutu hediyelik çikolata göndererek karşımızdakini şaşırtmak ve mutlu etmek isteyebiliriz. Veya bir arkadaşımız yeni bir işe başladı, terfi aldı diyelim. Bu gibi özel gün kutlamaları yapmak, arkadaşımızı veya eşimizi tebrik etmek için hediyelik çikolata sepeti alabilirsiniz.

Doğum gibi heyecanlı ve duygusal günlerde, özellikle anne adayının mutlu olması için en iyi hediyelik çikolata bebek çikolatası olabilir. Eğer bir doğum etkinliği olacaksa, çeşitli bebek çikolatası ambalajlarından seçim yapılarak doğum odasına hediyelik bebek çikolatası ile gidilebilir. Konsepti bilmiyorsanız da farklı türde klasik her duruma yakışacak hediyelik çikolata sepeti bulabilirsiniz.

Anneler günü, babalar günü gibi özel günlerde veya bayramlarımızda da bir kutu çikolata alıp sevdiklerimizi ziyaret etmek geleneklerimiz arasında yer alıyor. Bu günler için tercih edebileceğimiz bir sürü farklı hediyelik çikolata çeşitleri bulunmaktadır.

 

En İyi Hediyelik Çikolata Markası

 

Yıldönümü, yeni bebek, doğum günü kutlamaları, sevgiliye hediye, “teşekkürler” hediyesi, “tebrikler” hediyesi, birçok alanda BOLÇİ seçeneği mevcuttur. BOLÇİ bütün ürünlerinde özenle ambalajlama yapar ve her bir ürünün içeriğine de dikkat eder. En nefis sürprizler bu şekilde en kaliteli çikolatalar ile birleşerek sizlere sunulabilir. Hediyelik çikolata siparişi için pek çok farklı leziz çikolata çeşidine BOLÇİ ayrıcalığı ile ulaşabilirsiniz. Sevdiklerinize özel farklı tür lezzetler, hediyelik çikolatalar için sitemizi ziyaret edebilir, siparişinizi verebilirsiniz.

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:

Nişan Çikolatası Seçimi Nasıl Olmalıdır?

İsteme Çikolatası Nasıl Seçilir?

14 Şubat’ta Sevgilinize Alabileceğiniz Hediyeler

 

Bizi İnstagram'dan TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

 

Etiketler: Hediyelik çikolata, Hediyelik çikolata sepeti, Bolçi çikolata
Haziran 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR