Draje Çikolata Nedir?

Draje Çikolata Nedir?

Kahvenin yanında küçük atıştırmalıklar seviyor ve farklı aromaların lezzetiyle tatlı sohbetler etmek istiyorsanız draje çikolata tercihinde bulunabilirsiniz. Tek lokmalık boyutu ve içi lezzet dolu yapısıyla eşsiz bir lezzete sahiptir.

Peki lezzetiyle herkesi büyüleyen bu draje çikolata nedir? Drajeler farklı renklere sahip ve içi meyve ya da kuruyemişlerle doldurulan atıştırmalıklardır. Şekerleme ile kaplanan ve renkli görüntüsüyle görenlere keyif veren bu atıştırmalık çikolata severler için vazgeçilmezdir. Çikolata ya da şekerleme ile kaplanabilen atıştırmalıkların oval, yuvarlak veya köşeli çeşitleri de bulunur. Acı çikolatayı severlere bitter aromalı, yumuşak tatlardan hoşlanan kişilere sütlü çikolata ve farklı deneyimler elde etmek isteyenlere ise beyaz çikolata kaplamalı olarak sunulur.  İsteğinize göre büyük ve küçük boyutlardadır. Pek çok farklı çeşitte üretilmesinden dolayı her damak zevkine uyum sağlar.

Misafirlerinize keyifli sohbetlerinizde ikram edebileceğiniz, sevdiklerinizi bu küçük şekerlemelerle mutlu edebileceğiniz gibi nişan ve söz günlerinizde hediyelerde de kullanabilirsiniz. Her mutlu anınızda enfes lezzetiyle size eşlik eden drajeler küçük-büyük herkesin seveceği türdendir.

Özellikle çocuklarınızın şeker krizlerini en kolay şekilde hafifletecek bir atıştırmalık arıyorsanız drajeleri tercih edebilirsiniz. Küçük boyutu sayesinde tek lokmalıktır ve çocuklar için vazgeçilmez lezzetlerle harmanlanır. Bolçi’den lezzetli bir atıştırmalık arayanlara pek çok farklı çeşidi ile draje alternatifleri sunulur.

Draje Çikolatanın İçinde Ne Var? 

Enfes lezzetiyle her anınıza eşlik eden çikolata sadece çikolata kaplı bir atıştırmalık gibi görünebilir ancak görünen şeklinden fazlasıdır. “Draje çikolatanın içinde ne var?” sorusu bu lezzet tarafından büyülenen kişilerin merak konusudur. Dış kaplamasında şeker ya da çikolata kullanılır.

Çikolata yoğunluğunu sevenler için iç dolgusu çikolata olan çeşitler bulunur. Tattığınız zaman bu dolgu yayılır ve lezzetiyle sizlere keyif verir. Bunun haricinde kuruyemiş severlerin de vazgeçilmez lezzeti olabilir. Çünkü kuruyemişleri şekerleme veya çikolata ile kaplayarak olduğundan çok daha güzel bir hale getirir.

Fıstık, fındık, kuru üzüm ve badem sayesinde kuruyemiş zevki ile çikolata büyüsü birleşir. Meyveli tercihinizle bu deneyiminizi daha eşsiz bir boyuta getirebilirsiniz. Portakal ve çilek bulunan içerikleriyle çocukların vazgeçilmezi olabilir. Bütün halde bulunan kuruyemişler ve çikolatanın enfes aromasıyla favorileriniz arasında bulunacak renkli draje alternatifleriniz bulunur.

Lezzetiyle herkesi büyüleyen draje çikolataları eşsiz yapan içeriğinin zararsız olmasıdır. Her yaştan bireyin damak zevkine uyum sağlayan alternatiflerin tamamı Bolçi kalitesi ve deneyimiyle sizlere sunulur. Alkol, domuz yağı ve zararlı katkı maddelerinden uzak kimyasalların etkisinin ortadan kaldırıldığı bir lezzet sizlerledir. Sütlü, bitter ve beyaz çikolata aromaları tamamen taze kuruyemiş ve meyvelerle harmanlanır. Böylelikle güzel sohbetlerinizde, özel günlerinizde ve tatlı krizlerinizde sizi büyüleyen eşsiz tatlar ortaya çıkar. 

Draje Çikolata Çeşitleri 

Her damak lezzetine uyum sağlayabilen draje çeşitleri geniş bir yelpazede sizlere sunulur. Her bir alternatif tadı, yapısı ve dokusuyla sizleri büyüleyecek güce sahiptir. Damak zevkinize uyum sağlayacak draje çeşitleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Antep fıstığı, fındık ve badem gibi kuruyemiş lezzetiyle bütünleşen drajeler,
  • Portakallı ve çilekli seçenekleriyle meyve cümbüşü yaşatan draje çikolatalar,
  • Sütlü çikolata ve bitter çikolata dolgulu seçenekler,
  • Bisküvi ve kahve aromalarıyla farklı lezzetler

Olmak üzere tercihte bulunabileceğiniz pek çok alternatif bulunur. Bolçi kalitesi ile sizlere sunulan bu enfes atıştırmalıklar ile çikolata deneyiminizi taçlandırabilirsiniz. Görünüşüyle mutlu eden ve tadıyla büyüleyen drajeler arasından seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Kahve  yanı ikramınızda, çay saatlerinizde, özel nişan ve söz törenlerinizde mutluluğunuza eşlik edecek farklı çeşitleri bulunur.

Bu farklı aroma ve lezzetler arasından seçim yaparken hangisini tercih ettiğiniz önemlidir. Drajeler kaliteli bir lezzet deneyimleyebilmeniz için yüksek kakao oranına sahip olmalıdır. Yapay tatlandırıcılardan ve zararlı içerikten uzak özenli bir şekilde üretilmelidir. İç dolgusu ise bu lezzeti öne çıkaran en önemli etken oluyor. Taze kuruyemişler, özel tarif dolgular ve özenli kaplamalar bütünleşerek eşsiz lezzeti ortaya çıkarır.

Aromalar arasından tercihte bulunurken ise damak zevkinizin ışığında ilerlemelisiniz. Acı tatlar ya da hafif lezzetler arasından seçimde bulunabilirsiniz. Hangi kuruyemişi sevdiğinize bağlı olarak geniş yelpazeyi küçültmeniz mümkün. Dilerseniz her lezzetin tadına bakabilme imkanı sunan karışık draje paketlerine yönelebilirsiniz. Şekerleme ya da çikolata kaplamalı paketlerde farklı boyutlarda seçim yapabilmeniz mümkün. Böylelikle büyük boyutları sayesinde istediğiniz her an draje çikolatalar sizinle!

Fıstık Draje 

Drajeler en taze kuruyemişlerle harmanlanır. Fıstık draje ise sütlü ve bitter çikolata alternatifleriyle sizlere sunuluyor. Acı çikolata tadını seviyor ve yoğun kakao ile büyülenmek istiyorsanız içi fıstık dışı bitter aromalı ile çevrelenmiş lezzeti deneyimlemelisiniz. Daha yumuşak tatlar için sütlü çikolata tercihinde bulunabilirsiniz. Beyaz çikolata alternatifi ile özel günlerinizi ve güzel sohbetlerinizi taçlandırmanız mümkün.

Fındıklı Draje 

Enfes çikolata aromasıyla kaplanan fındıklı draje kaplama alternatifleriyle öne çıkar. Bitter, sütlü ya da beyaz çikolata ile görünümünün yanı sıra lezzetiyle de sizlere layıktır. Her lokmanızda fındığın lezzeti ile çikolatanın aroması buluşur. Böylelikle vazgeçilmez lezzet sizlere sunulur.

Portakal Draje 

Meyveli draje çeşitleri arasında en çok tercih edileni portakal draje alternatifidir. En taze meyveler beyaz, sütlü ya da bitter çikolata ile kaplanır. Portakalın aroması ile çikolata lezzeti Bolçi kalitesiyle sunulur. Özel günlerinizde farklı bir deneyim elde etmek için portakal dolgulu drajeleri tercih edebilirsiniz.

Badem Draje 

Kuruyemişle hazırlanan draje çeşitleri arasında badem draje her yaş grubunun vazgeçilmez lezzetidir. Sütlü, bitter ya da beyaz çikolatanın farklı aromalarıyla bütünleşir. Renkli görüntüsüyle göz doldururken lezzetiyle de herkesi sevindirir. Taze bademlerin tadı ile farklı çikolataların lezzeti özel günlerinizi taçlandırır. Böylelikle en mutlu gününüzü en lezzetli draje çikolata ile taçlandırmanız mümkün.

Draje Çikolata Kilosu Ne Kadar? 

Üzümlü, Antep fıstıklı, fındıklı, bademli ve çikolata draje alternatifleriyle kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Çocukların, gençlerin ve yaşlıların en sevdiği lezzetlerle bütünleşen, farklı aromalarla ve seçeneklerle sizlere sunulan drajeler arasından seçim yapabilirsiniz. Draje çikolata seçiminizi damak lezzetinize göre seçim yaptıktan sonra “draje kilosu ne kadar?” sorusunu merak edebilirsiniz.

Eşsiz lezzete sahip drajeler farklı boyutlarda ve lezzetlerde sunulduğu için çeşitli fiyatlandırmaya sahiptir. Gramaj farkına sahip paketler ve iç malzeme tercihinize bağlı olarak değişen fiyatlar görebilirsiniz. 80, 150, 180 ve severleri için en büyük 400 gram boyutu yer alıyor. Farklı lezzetler arasından seçim yapabilmek, draje çeşitlerinin içeriği hakkında bilgi sahibi olabilmek ve Bolçi draje çikolata lezzetlerine ulaşabilmek için siteye göz atabilirsiniz.

 

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir: 

Kuruyemişli Çikolata: Çikolatanın En Besleyici Hâli

Bitter Çikolata Nedir ?

Sütlü Çikolata Nedir ?

 

 

 

Etiketler: Draje Çikolata Nedir?
Nisan 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR